Politica de retur

Politica de retur persoane fizice/ juridice

CHIȘ&CHIȘ SRL oferă clienților săi serviciul de returnare al produselor conform politicii interne și a legislației în vigoare. Această politică este suplimentară față de drepturile oferite de lege si nu afecteaza in niciun fel drepturile legale de retragere in 14 zile pentru comert la distanta. CHIȘ&CHIȘ SRL își rezervă dreptul de a refuza un retur în cazul în care criteriile de retur nu sunt îndeplinite în întregime.

SERVICIUL RETUR

Se asigură în condiţiile în care:

  • Produsele se returnează în maximum 14 de zile calendaristice de la achiziţie;
  • Este prezentat în original documentul fiscal (factura/bonul fiscal) care dovedeşte achiziţionarea produselor în cauză (și documentele însoțitoare);
  • Produsele sunt obligatoriu returnate în ambalajul original (ambalajul în care au fost achiziționate) cu toate accesoriile și eticheta integre (fără urme de utilizare, deteriorare, lovire);
  • Produsele returnate sunt în stoc și din același lot;
  • Produsele returnate sunt la unitatea de ambalare/vânzare (pachet, rolă, cutie, sac, etc.);
  • Produsele se încadrează în termenul de valabilitate (NU expiră în mai puțin de 10% din totalul zilelor cuprinse în perioada de valabilitate);

Nu se acceptă returnarea produselor folosite sau asupra cărora au fost efectuate intervenții neautorizate, cele care prezintă urme de uzură sau folosire, zgârieturi, ciobituri, lovituri, șocuri mecanice/electrice, produsele cărora le lipsesc accesorii.

In cazul in care pentru livrarea produselor s-a adus marfa din alt depozit, returul produselor presupune și achitarea costului de transport de la depozitul initial la depozitul de unde s-a ridicat marfa de catre client în valoare de 200 lei.

In cazul in care produsele existau pe stoc in depozitul din care s-a ridicat marfa, clientul trebuie sa aduca marfa in acelasi depozit de unde a ridicat marfa.

Eventualele produse deteriorate din culpa transportatorului se semnalizează imediat. Se fac fotografii cu cutiile / paletul deteriorat și se trimit pe adresa de email comenzi@piatrachis.ro. Ulterior se completează formularul de retur și se solicită înlocuirea produselor sau contravaloarea banilor.

După recepționarea produselor și constatarea conformității acestora, banii vor fi virați în contul dvs în termen de 2 zile lucrătoare.